Αυτή η εκπαίδευση είναι κατάλληλη για δασκάλους γιόγκα, όσους ασχολούνται με τις θεραπευτικές τέχνες & τεχνικές και όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν την ικανότητά τους να συνδέονται με τους άλλους μέσω του ενσυνείδητου αγγίγματος & της συμπονετικής παρουσίας.

Διευρύνετε την πρακτική σας στη σφαίρα της σχέσης και της αυθεντικής σύνδεσης με τους άλλους. Η Principle-Based Partner Yoga™ είναι μια θεραπευτική τέχνη που συνδυάζει την αρχαία γιογκική σοφία με τη σύγχρονη θεώρηση της σύνδεσης ψυχής/σώματος. Η Partner Yoga δουλεύει απευθείας με τη βασική αρχή της γιόγκα: την ένωση.

Το Επίπεδο 1 της Εκπαίδευσης είναι σχεδιασμένο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για μια εις βάθος εξερεύνηση της Partner Yoga και συμπεριλαμβάνει:

• Κατανόηση και εφαρμογή των αρχών της Partner Yoga

• Καλλιέργεια ήπιου, συμπονετικού, σίγουρου αγγίγματος, ξεκάθαρων ορίων και αρχών ασφαλείας

• Επιδέξια υποστήριξη και προσαρμογές, Βινυάσα σε Ζευγάρια, στάσεις σε "καθρέφτη", δημιουργική σύνθεση στάσεων, αναστροφές

• Ευθυγράμμιση σε ζευγάρια, για δύναμη, ισορροπία και ευλυγισία

• Η δυναμική της βαρύτητας και της τριβής στην πρακτική σε ζευγάρια

Η Partner Yoga ενεργοποιεί βαθιά την ατομική πρακτική σας & κρύβει πολλές εκπλήξεις. Χρησιμοποιεί την "ενότητα" έξω από το εννοιολογικό πλαίσιο & προσφέρει άμεση αισθητηριακή εμπειρία αυτής της βασικής αρχής της γιόγκα.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται  λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Τι προσφέρουμε:

1.  Η εκπαίδευση διαρκεί 21 ώρες και είναι ανοιχτή τόσο για δασκάλους γιόγκα όσο και για μαθητές. Όλοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση της Yoga Alliance και θα είναι σε θέση να διδάξουν partner yoga (οι δάσκαλοι).

2. Όσοι επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό  "Certificate of Completion of Level I" θα πρέπει να συμπληρώσουν εξαποστάσεως άλλες 4 ώρες.

3. Ένα μάθημα Partner Yoga ανοιχτό σε όλους με την Elysabeth θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

FAQ's για την Partner Yoga

FAQ's για την Εκπαίδευση

Ημερομηνίες 
Παρασκευή: 09.00-13.00 [διάλειμμα] 14.30-17.30
Σάββατο: 09.00-11.00 [διάλειμμα] 12.30-16.30 [διάλειμμα] 17.00-18.00
Κυριακή: 09.00-13.00 [διάλειμμα] 14.30-17.30

Κόστος

Εκπαίδευση: 290€ + ΦΠΑ

Ανοικτό μάθημα: 20€ + ΦΠΑ

*Όσοι μαθητές επιθυμούν να λάβουν το "Certificate of Completion of Level I" χρειάζεται να πληρώσουν 25€ για τις 4 επιπλέον ώρες. Όλοι οι μαθητές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Elysabeth Williamson

Η Elysabeth Williamson, E-RYT 500, είναι πρωτοπόρος στη γιόγκα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια & διεθνώς αναγνωρισμένη ως αυθεντία στην Partner Yoga.

Η Elysabeth έχει το χάρισμα να εκφράζει και να μεταδίδει εσωτερικές διδασκαλίες ώστε να είναι προσιτές και κατανοητές από όλους. Το πάθος της είναι το πώς η γιόγκα μπορεί να μας χρησιμεύσει στο άνοιγμα της καρδιάς μας και στην καλλιέργεια υγιών σχέσεων.

Η Elysabeth μοιράζεται την μεταμορφωτική δύναμη της Partner Yoga μέσα από μαθήματα, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις δασκάλων σε όλο τον κόσμο. Η Elysabeth έχει ζήσει σε επαφή με τη γιόγκα σε όλη της τη ζωή και κατά την παιδική της ηλικία βίωσε την αυθόρμητη διαισθητική κίνηση των στάσεων της γιόγκα. Ξεκίνησε σπουδές στην ηλικία των δεκαεπτά, συμπεριλαμβανομένων πολλών διαφορετικών γιογκικών παραδόσεων όπως Kripalu, Iyengar, Ashtanga, Anusara, Kundalini, Kriya, and Power Vinyasa Yoga. Είναι επίσης πιστοποιημένη θεραπεύτρια Phoenix Rising Yoga Therapist. Η Elysabeth ενσωματρώνει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπευτικές τεχνικές στη διδασκαλία της, όπως Thai Yoga μασάζ, Κρανιο-ιερή Θεραπεία, Σιάτσου και πολλές τεχνικές διαλογισμού.

 Είναι η συγγραφέας του βιβλίου  ‘The Pleasures and Principles of Partner Yoga’, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε την εφαρμογή ‘Partner Yoga Touch’, για iPhone.

Περισσότερα για την Principle-based Partner Yoga™ :

H Principle-Based Partner Yoga™ αναπτύχθηκε από την Elysabeth Williamson και αποτελεί μια διορατική πρακτική που διευρύνει την παραδοσιακή πρακτική της γιόγκα οδηγώντας τη στη σφαίρα της σχέσης και αυθεντικής σύνδεσης με τους άλλους. Σχεδιασμένη για δύο ή περισσότερα άτομα, η Partner Yoga χρησιμοποιεί τη μορφή και τις αρχές των ατομικών στάσεων (ασάνων) ενσωματώνοντας την παρουσία του άλλου για να εντείνει την εμπειρία. Αυτό το στυλ Partner Yoga αφυπνίζει το ανθρώπινο δυναμικό μας με την ενσωμάτωση καθολικών αρχών όπως συμπόνια, εμπιστοσύνη, ισορροπία και δημιουργικότητα.  

Η Partner Yoga δεν αποτελεί υποκατάστατο της ατομικής πρακτικής –είναι όμως ένας σύντομος δρόμος για να έχει κανείς άμεση εμπειρία της ουσίας της Γιόγκα: την ένωση. Μας βοηθάει να ευαισθητοποιηθούμε και να πάμε πιο βαθιά στην ατομική πρακτική μας, ενώ παράλληλα μας αφυπνίζει απέναντι στο γεγονός ότι είμαστε όλοι τόσο στενά συνδεδεμένοι. 

Κατά τη διάρκεια της πρακτική της Partner Yoga προκύπτουν προκλήσεις και συχνά βιώνουμε συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις. Καθώς το ζευγάρι δουλεύει με συνεργασία, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο, δημιουργείται το κατάλληλο πλαίσιο ώστε να διερευνήσουμε ευρύτερες αρχές της ανθρώπινης φύσης μας σε συσχετισμό με τους άλλους.

Ο ενθουσιασμός, η δυσπιστία, ο θυμός και η αγάπη που νιώθουμε αντικατοπτρίζουν τα διαπροσωπικά μας μοτίβα έξω από την πρακτική της γιόγκα, στην καθημερινή μας ζωή. Βλέποντας πώς είμαστε στη διάρκεια της πρακτικής αποκτούμε  περισσότερες επιλογές στη ζωή μας. Η Principle-Based Partner Yoga™ ενσωματώνει τη σύνδεση σώματος-καρδιάς-νου-πνεύματος χρησιμοποιώντας καθολικές αρχές όπως εμπιστοσύνη, συμπόνια, δημιουργικότητα.

Καθώς η Partner Yoga προσφέρει τόσο καλλιέργεια και διάθεση παιχνιδιού όσο και σαφείς οδηγίες  είναι προσιτή σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών. Η Partner Yoga μας καθοδηγεί στο μονοπάτι της γιόγκα με τρόπο φιλικό και προσβάσιμο σε όλους.

Είναι κατάλληλη για συντρόφους αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να εξερευνήσει τη διαπροσωπική δυναμική με τρόπους που καλλιεργούν όλες μας τις σχέσεις - έτσι, γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο για δασκάλους και όσους εργάζονται στη συμβουλευτική, εταιρικές ομάδες, γονείς και παιδιά και όλα τα άτομα που αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη.

Η μοναδική προσέγγιση της Elysabeth περιλαμβάνει αρχές όπως εμπιστοσύνη, παράδοση, σιωπή, γείωση και ένωση μέσω hands-on πρακτικών σε ζευγάρια που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε στις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Αυτή η προσέγγιση -που δεν απευθύνεται μόνο σε γιόγκι- μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που συνδέεστε με όλα τα όντα και να δημιουργήσει μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με τον κόσμο γύρω σας. 

Οι πρακτικές της Principle-Based Partner Yoga™ αναπτύσσουν την ικανότητα των δασκάλων γιόγκα να βοηθούν και να διορθώνουν τους μαθητές με τρόπο ουσιαστικό και βαθύ στα κανονικά τους μαθήματα. Η νέα μορφή της εκπαίδευσης επιπέδου Ι σχεδιάστηκε ώστε να σας προσφέρει την πεμπτουσία αυτής της πρακτικής σε μόνο 25 ώρες εκπαίδευσης και 3 ημέρες βιωματικής εργασίας.

 Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για δασκάλους γιόγκα, αλλά και για όσους εξασκούνται στη γιόγκα και ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν σε βάθος την Partner Yoga.

Ύλη:

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται ώστε να μοιραστούν με άλλους την πρακτική της Partner Yoga, ενώ ταυτόχρονα προχωρούν οι ίδιοι πιο γρήγορα στην κατανόησή τους γύρω από τη γιόγκα.

Τι περιλαμβάνει η Εκπαίδευση Επιπέδου Ι : 

• Κατανόηση και εφαρμογή των αρχών της Partner Yoga

• Καλλιέργεια ήπιου, συμπονετικού, σίγουρου αγγίγματος, ξεκάθαρων ορίων και αρχών ασφαλείας

• Επιδέξια υποστήριξη και προσαρμογές, Βινυάσα σε Ζευγάρια, στάσεις σε "καθρέφτη", δημιουργική σύνθεση στάσεων, αναστροφές

• Ευθυγράμμιση σε ζευγάρια, για δύναμη, ισορροπία και ευλυγισία

• Η δυναμική της βαρύτητας και της τριβής στην πρακτική σε ζευγάρια

• Ανασκόπηση διαφορετικών προσεγγίσεων στη Partner Yoga

• Εξάσκηση των στάσεων που παρουσιάζονται στο ‘Χαρές και αρχές της Partner Yoga’, καθώς και επιπρόσθετες στάσεις, οι οποίες παρουσιάζονται στο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

• Ασφαλείς πειραματισμοί με τις αναστροφές και τις εναέριες στάσεις

• Δομή και θεματικός προσδιορισμός για ανοιχτά και ιδιωτικά μαθήματα/σεμινάρια

• Η δυναμική της ομάδας

• Αυτοπεποίθηση στην ομιλία και την παρουσία

• Διαλογισμός σε ζευγάρια και σε ομάδες

• Δυναμική προθέρμανση σε συνδυασμό με τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ

• Φυσική και ενεργειακή ανατομία της λεκάνης και του ιερού οστού

Όροι κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης:
2 μήνες πριν από την εκδήλωση, 100% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
1 μήνα πριν από την εκδήλωση, 50% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
Λιγότερο από ένα μήνα πριν την εκδήλωση, δεν επιστρέφονται τα χρήματα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Athens Yoga στο center@athensyoga.gr και το 2130383611.

Μαρτυρίες από τους συμμετέχοντες της Εκπαίδευσης Δασκάλων στην Partner Yoga:

«Μέσα από αυτό το σεμινάριο Partner Yoga έμαθα περισσότερα για την ατομική πρακτική μου απ’ όσα έχω μάθει απ’ όλη την παραδοσιακή εκπαίδευση γιόγκα που έχω λάβει, μαζί». -Shelby Ceraffati, Δασκάλα Γιόγκα
«Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την εκπληκτική και μεταμορφωτική εμπειρία –από τον έναν στους δύο κι ύστερα στο ΕΝΑ. Ας βοηθήσουμε τον κόσμο να πιαστεί χέρι χέρι και να προχωρήσει προς την αρμονία και την ενότητα».
-Tom Zamir, Μουσικός και Δάσκαλος Partner Yoga

«Ό,τι κι αν είχα φανταστεί γι’ αυτό το ταξίδι στη Partner Yoga, αυτό εξακολουθεί να ξεπερνάει ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά μου. Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων που το προσφέρετε στον κόσμο».
-Lisa Fierer, Συγγραφέας και Δασκάλα Γιόγκα

«Σ’ ευχαριστώ, Elysabeth, που φέρνεις την αλλαγή στον κόσμο –που μας χαρίζεις τόσο υπέροχους και μαγικούς τρόπους για να γνωρίσουμε και να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον».
-Joanna Kennedy, Life Coach/Δασκάλα Τάντρα 

THE HOURS OF STUDY COUNT TOWARDS THE CONTINUING ATHENS YOGA - ADVANCED YOGA TEACHER TRAINING 300HRS, LEADING TO RYT-500 YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL.