Η Iyengar yoga δίνει έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος, στη χρονική διάρκεια που αφιερώνεται στις asana ώστε να εντείνεται το βάθος της και ν’ αρχίσει ν’ αντλεί τα οφέλη της και τη χρήση βοηθημάτων, τα οποία υποστηρίζουν το σώμα ώστε να πάρει τη σωστή στάση. Μέσα από την πρακτική εξάσκηση και την κατανόηση της Iyengar yoga ο μαθητής οδηγείται σταθερά στον έλεγχο του σωματός του και κατ’ επέκταση στον έλεγχο του νου. H εξάσκηση στην Iyengar yoga οδηγεί συχνά στην εξάλειψη του πόνου,  στη βελτίωση της στάσης του σώματος,  ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία πολλών παθήσεων.

Τάξη κατάλληλη για Αρχαρίους 

Τιμές: 12 Ευρώ το μάθημα

Μετά την πληρωμή επικοινωνήστε με το Athens Yoga info@athensyoga.gr

Μετά την πληρωμή, για να μπείτε στο LIVE Yoga session, απλά κλικάρετε στο link/σύνδεσμο του μαθήματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Εάν έρχεστε για πρώτη φορά χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στέλνοντας email στο info@athensyoga.gr

Για να συμμετάσχετε πρώτη φορά, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ 

* Φροντίστε να έχετε μικρόφωνο και κάμερα στον υπολογιστή/φορητό/κινητό σας, ώστε να έχετε την πλήρη εμπειρία της ζωντανής συνεδρίας γιόγκα και επικοινωνίας με τη δασκάλα.
** Όταν συνδέεστε για το LIVE Yoga session χρησιμοποιείτε το πλήρες πραγματικό σας όνομα και επώνυμο και όχι ψευδώνυμο ή avatar, καθώς αυτά εμφανίζονται στην οθόνη κατά το μάθημα, ενώ έτσι η δασκάλα θα μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα των συμμετεχόντων.
 

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

Namaste!
Maja και η Ομάδα του Athens Yoga

 

 

 

Anna Louise Hagen

Είναι μαθήτρια της Iyengar Yoga απο το 2010 και μετά απο 2.5 χρόνια σπουδών, το Μάιο του 2016  πιστοποιήθηκε από το Iyengar Yoga Association UK. Έχει μαθητεύσει με την Penny Chapman (40+ χρόνια μαθήτρια του BKS Iyengar), Sharat Arora (Himalayan Iyengar Yoga center), Martin Chenic, Angela Farmer, Κωνσταντίνος Γιαννετάκης και Γιώργος Μπατιστάκης. Διδάσκει γιόγκα απο το 2010 μετά τις σπουδές της στο Coonoor της Ινδίας, οπού και πήρε το πτυχίο της ως δασκάλα Χάθα Γιόγκα, αναγνωρισμένη απο την Yoga Alliance International. Το 2011 ολοκλήρωσε την Anusara εκπαίδευση δασκάλων στη γιόγκα για εγκυμοσύνη με τη Sue Elkind. Η Άννα είναι επίσης γραφίστρια και κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο, όπως και παθιασμένη φιλόζωος αφιερώνοντας χρόνο βοηθώντας τα αδέσποτα της Ελλάδας.

Πιστεύει ότι η γιόγκα είναι το αντίδοτο του δυτικού τρόπου ζωής και η πρόθεση της είναι να μεταφέρει αυτή τη γνώση όσο πιο πρακτικά είναι δυνατόν. Κερδίζοντας την απο την πρώτη στιγμή, είναι φαν της λεπτομέρειας ακολουθώντας πιστά την ευθυγράμμιση του συστήματος Iyengar. Τα μαθήματα της Άννας έχουν ένα πνεύμα αυτοέρευνας με λεπτομερή καθοδήγηση στην τεχνική ώστε να πετύχουμε μια ασφαλή πρακτική και απόλυτη συγκέντρωση.

"Σε έναν κόσμο όπου η καρέκλα έχει γίνει το νέο κάπνισμα για την υγεία η γιόγκα προσφέρει εργαλεία για την κατανόηση που έχουμε όλοι βαθιά μέσα μας για το πώς η επίγνωση μπορεί να μας μάθει να "θεραπεύσουμε ό,τι δεν πρέπει να αντέξουμε και να αντέξουμε ο,τι δεν θεραπεύεται" (BKS Iyengar). Το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου!"