Φροντίζοντας το Σύστημα των Οργάνων | Maja Zilih & Vivian Menjivar

Sensit Yoga Organ Series & Arvigo Τεχνικές Κοιλιακού Μασάζ, με την Maja Zilih και την Vivian Menjivar Sensit yoga με εκλεπτυσμένη προσοχή στα όργανα βελτιώνει την λειτουργία, τη ζωτικότητα και την ισορροπία σε όλο σύστημα οργάνων, ενώ βελτιώνει την επικοινωνία του με το νευρικό και το ενδοκρινικό σύστημα.

Οι κινήσεις, ασάνες, εσωτερική δόνηση και απαλό άγγιγμα, μας βοηθούν να νιώσουμε με ακρίβεια τα σημεία ανεπαρκούς ροής υγρών και ενέργειας, όπου συσσωρεύονται τα συμπτώματα του στρες, όπως και τρόπους να τα απελευθερώσουμε.

Η πρακτική αυτή φέρνει βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση, αλλά ταυτόχρονα και μια αίσθηση ζωντάνιας και ενεργητικότητας σε όλο το σύστημα των οργάνων.

Επιπλέον, η άσανα, στην οποία το μυοσκελετικό σύστημα στηρίζεται από τον εσωτερικό χώρο των οργάνων, εκτελείται πιο εύκολα και ανάλαφρα, με την αίσθηση ότι η εξωτερική κίνηση απλώς "απαντά" στην εσωτερική ανάγκη για αναπνοή, ευρυχωρία, σύνδεση ή άλλη έκφραση που αναδύεται στο κάθε όργανο ξεχωριστά.

Για τις Arvigo τεχνικές κοιλιακού μασάζ

Αυτή η απαλή εξωτερική τεχνική καθοδηγεί τα εσωτερικά όργανα της κοιλιάς στη σωστή τους θέση, ανακουφίζοντας από συμφορήσεις και μπλοκαρίσματα. Βελτιώνει τη ροή της ενέργειας και των υγρών στο κυκλοφοριακό, λεμφικό και νευρικό σύστημα. Οι τοξίνες αποβάλλονται και τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την τόνωση των ιστών και την ισορροπία των ορμονών αποκαθίστανται στα φυσιολογικά επίπεδα. Θα μάθετε να πραγματοποιείτε αυτό το μασάζ στο εαυτό σας ώστε να βοηθήσετε την αποκατάσταση της ομοιόστασης και της φυσικής ισορροπίας του σώματος στην περιοχή της λεκάνης, της κάτω κοιλίας και των γειτονικών οργάνων.