Join now the LIVE Yoga Session! 

Η Hatha Yoga είναι η πιο διαδεδομένη γιόγκα στις Δυτικές χώρες. Είναι κλάδος της yoga που επικεντρώνεται στην σωματική υγεία και νοητική ευεξία. Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις, (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama), και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

Τάξη κατάλληλη για Όλα τα Επίπεδα: αρχάριοι, μέσοι και προχωρημένοι μαθητές.

 

 

Άννα Πετροπούλου

Η Άννα (RYT500, YACEP) ασχολείται με τη γιόγκα περισσότερο από μια δεκαετία και διδάσκει από το 2013. Ξεκίνησε τη συστηματική της πρακτική στο Athens Yoga και στη συνέχεια ολοκλήρωσε εκεί με βασική δασκάλα τη Maja Zilih τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις των 200 και αργότερα 500 ωρών.  Στο ίδιο διάστημα έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις εξειδίκευσης, σεμινάρια και workshops με σπουδαίους δασκάλους όπως η Sue Elkind (γιόγκα για εγκύους), Elyzabeth Williamson (Partner Yoga), Anodea Judith (Chakra Yoga), Jivana Heyman (Accessible Yoga), Michael Stone, Carlos Pomeda (Διαλογισμός και Φιλοσοφία της Γιόγκα), John Friend (Anusara Yoga), Todd Tesen, Vicki Howie, Rachel Lowe, Jay Martin, Alesandro Ortona, Desiree Rimbaugh και άλλους. Τον τελευταίο καιρό, κι ενώ συνεχίζει με συνέπεια την προσωπική της πρακτική και μελέτη, παρακολουθεί τα σεμινάρια Sensit Yoga της Maja Zilih. Επιπλέον έχει σπουδάσει Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ασχολείται με το διαδικτυακό ραδιόφωνο .

Η Άννα εκτός από τη διδασκαλία τάξεων και ατομικών μαθημάτων, συμμετέχει στην ομάδα δασκάλων των εκπαιδεύσεων 200 και 300 ωρών του Athens Yoga, ενώ διδάσκει workshops στην Αυστρία και την Κρήτη. Γνωρίζει σε βάθος και χρησιμοποιεί στα μαθήματά της την ευθυγράμμιση ως ένα πολύτιμο πλαίσιο εξέλιξης και επικοινωνίας για την πρακτική. Παράλληλα ενθαρρύνει τους μαθητές να εμπιστεύονται μέσω της παρατήρησης και της επίγνωσης την εσωτερική εμπειρία που έχουν και δημιουργούν οι ίδιοι κατά την πρακτική τους. Συνδυάζει με έμπνευση στα μαθήματά της θέματα από την καθημερινή ζωή, την ινδική φιλοσοφία και τη μυθολογία με τη συνειδητή αναπνοή και την κίνηση ως μέσα εξερεύνησης και κατανόησης της ψυχής, αλλά και ως εργαλείο για να σχετιζόμαστε καλύτερα, με τους ανθρώπους, τις χαρές και τις προκλήσεις της ζωής. Ταυτόχρονα παραμένει αυθόρμητη στη διδασκαλία της αισθανόμενη τη δυναμική της ομάδας των μαθητών αλλά και του πλαισίου στο οποίο εκτυλίσσεται το μάθημα.

 

«Η απορία που είχα όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τη γιόγκα είναι πλέον η πρωταρχική μου έννοια στη διδασκαλία:  Να  ενθαρρύνω τους μαθητές να ανακαλύπτουν το δυναμικό τους και  να επεκτείνουν τις ποιότητες που καλλιεργούν κατά την πρακτική  στη ζωή και τους ανθρώπους τους.» 

 

Τιμές: 10 Ευρώ το μάθημα

Μετά την πληρωμή, για να μπείτε στο LIVE Yoga session, απλά κλικάρετε στο link/σύνδεσμο του μαθήματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Εάν έρχεστε για πρώτη φορά χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στέλνοντας email στο info@athensyoga.gr

Για να συμμετάσχετε πρώτη φορά, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ 

* Φροντίστε να έχετε μικρόφωνο και κάμερα στον υπολογιστή/φορητό/κινητό σας, ώστε να έχετε την πλήρη εμπειρία της ζωντανής συνεδρίας γιόγκα και επικοινωνίας με τη δασκάλα.
** Όταν συνδέεστε για το LIVE Yoga session χρησιμοποιείτε το πλήρες πραγματικό σας όνομα και επώνυμο και όχι ψευδώνυμο ή avatar, καθώς αυτά εμφανίζονται στην οθόνη κατά το μάθημα, ενώ έτσι η δασκάλα θα μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα των συμμετεχόντων.
 

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

Namaste!
Maja και η Ομάδα του Athens Yoga