Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & Yoga για την Μάνδρα

Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 19.00 για την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με την Μaja Zilih, ιδρύτρια του Athens Yoga!

Πρόγραμμα

19.00-21.00 Εορταστικό μάθημα με την Maja Zilih
Ένα μάθημα που στοχεύει στην αναγνώριση, εξερεύνηση και ενοποίηση των διαφόρων υποστάσεων του εσωτερικού μας κόσμου. Διατηρώντας μια μαλακή προσοχή στην κίνηση, την αναπνοή και την αφή, θα διαπιστώνουμε πως δυναμώνει η ευαισθησία και η κατανόησή μας για το περιβάλλον μέσα και έξω από τα όρια του φυσικού μας σώματος. Η πρακτική μας θα περιλαμβάνει αργές κινήσεις με πολύ επίγνωση. Θα οδηγηθείτε στο να αισθάνεσθε και να διαισθάνεσθε τις μοναδικές ανάγκες του σώματός σας πάνω στην κίνηση αλλά και μέσα σε σταθερότητα των ασάνων. Θα εξερευνάμε το πως αλλάζει η αντίληψη και η εσωτερική μας κατάσταση όταν αλλάζουμε κέντρο επίγνωσης από μπροστινό σε πλάγιο και από μπροστινό σε πίσω μέρος τους σώματός μας. Θα παρατηρείτε το πως οργανώνεστε και συσχετίζεσθε με τις εσωτερικές δυνάμεις, το χώρο και τη βαρύτητα

21.00-22.00 Ας φέρουμε όλοι ένα χορτοφαγικό πιάτο να μοιραστούμε!

Μπορείτε να έρθετε είτε μόνο στην πρακτική, είτε στο φαγητό, είτε και στα δύο!

Ως αντάλλαγμα, συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για να υποστηρίξουμε τους κατοίκους και τα αδέσποτα ζώα της Μάνδρας, από τις 4 έως 15 Δεκεμβρίου, καθημερινά 10.00-14.00 & 17.00-21.00 και Σάββατο 10.00-14.00 καθώς και πριν τη έναρξη της πρακτικής, στον χώρο του Athens Yoga:

-Κονσέρβες και τρόφιμα μακράς συντηρήσεως
-Είδη προσωπικής υγιεινής για μωρά, παιδιά και ενήλικες
-Απορρυπαντικά
-Λάδι
-Μπισκότα, Σοκολάτες, σνακς για παιδιά
-Σχολικά είδη

για τα αδέσποτα
κουβέρτες
πετσέτες
μικρά χαλάκια/κουρελούδες

Κράτηση θέσης χρειάζεται μόνο για την πρακτική στο 2130383611 ή center@athensyoga.gr.