Η διδασκαλία των προχωρημένων στάσεων με την Maja Zilih 28 Μαΐου-4 Ιουνίου 2016

Οι προχωρημένες στάσεις της γιόγκα απαιτούν προχωρημένες τεχνικές διδασκαλίας

REGISTER

Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι ένα ταξίδι που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις διδακτικές σας ικανότητες και να ξεκλειδώσετε το δυναμικό της διδασκαλίας σας και τη δημιουργικότητά σας μαθαίνοντας να δημιουργείτε αποτελεσματικές και ασφαλείς ακολουθίες για τις προχωρημένες στάσεις και να τις διδάσκετε χωρίς να εξαντλείτε τους μαθητές σας.

Είτε είστε νέος δάσκαλος ή δασκάλα, είτε πιο έμπειρος, -η θα επωφεληθείτε εξαιρετικά από αυτό το σεμινάριο εφόσον είστε αφοσιωμένοι στη μάθηση και τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ποιότητας της διδασκαλίας σας.

Με οδηγό δύο βασικά στοιχεία:

-την ασφαλή ευθυγράμμιση μέσα στις στάσεις και τις μεταβάσεις και

-την αποτελεσματική και αποδοτική αλληλουχία στάσεων

θα μάθετε πώς να αποδομείτε τις προχωρημένες στάσεις στα βασικά στοιχεία τους και να σχεδιάζετε τη βέλτιστη στρατηγική για κάθε μέρος τους, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σας τους διαφορετικούς σωματότυπους των μαθητών σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διδάξετε εκπληκτικά τάξεις μικτού επιπέδου στις οποίες κάθε μαθητής θα βιώνει πρόοδο ανεξάρτητα από το επίπεδο της πρακτικής του.

Ασφαλής ευθυγράμμιση, αποτελεσματική αλληλουχία στάσεων και η χρήση βοηθημάτων (props) θα κάνουν τη Natarajasana, τη Visvamitrasana, τη Mayurasana, την είσοδο στην Adho Mukha Vrksasana, τα Drop-backs, την Eka Pada Galavasana, τη Vrischcikasana, την Pincha Mayurasana με παραλλαγές με ένα χέρι και άλλες στάσεις και μεταβάσεις πιο προσβάσιμες και διασκεδαστικές. Θα βελτιώσετε την ικανότητά σας να κρίνετε τι χρειάζονται οι μαθητές σας για να τελειοποιήσουν τις στάσεις τους και για ποια παραλλαγή της στάσης είναι έτοιμοι. Θα κερδίζετε ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση σα δάσκαλος, -α και θα ολοκληρώσετε αυτή την εκπαίδευση με ενθουσιασμό, έτοιμοι να βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξελιχθούν στο επόμενο επίπεδο!

Οι ώρες αυτού του σεμιναρίου αναγνωρίζονται από την Yoga Alliance για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Για τη Maja
Η Maja είναι διεθνώς αναγνωρισμένη δασκάλα γιόγκα και εκπαιδεύτρια δασκάλων με έδρα τη Βιέννη. Το 2008 ίδρυσε το Κέντρο Athens Yoga στην καρδιά της Αθήνας.

Η ζωή και η διδασκαλία της Maja είναι αφιερωμένες στη σύνδεση με τους ανθρώπους με δέσμευση και φροντίδα, προσφέροντας τη σοφία της yoga με τρόπο που σέβεται τις ανάγκες κάθε ατόμου, προσκαλώντας τους την ίδια στιγμή να ξεδιπλώσουν το πλήρες και πραγματικό δυναμικό τους.

Τοποθεσία
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Okreblue στην Πάρο. Στη μαγευτική παραλία Φιλίζι, βλέποντας στο καταγάλανο Αιγαίο και ανάμεσα σε αιωνόβιους κέδρους, το Okreblue είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επανασυνδεθύν με μυαλό, σώμα και φύση. Η θεραπευτική ενέργεια του ήρεμου αυτού μέρους, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για διακοπές γιόγκα και διαλογισμού, εκπαίδευση καθηγητών γιόγκα, σεμινάρια χορού και κάθε είδους εργαστήρια για σώμα και μυαλό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Okreblue

Πρόγραμμα

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή

Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο

7:30-10:30 Προχωρημένη πρακτική γιόγκα και στη συνέχεια Η διδασκαλία των προχωρημένων στάσεων γιόγκα και η ένταξή τους στο μάθημα

(με 10λεπτο διάλειμμα για σνακ)

6:00-6:30 Διαλογισμός στην ανατολή

brunch

7:00-8:30 Γιόγκα για όλα τα επίπεδα

ελεύθερος χρόνος

πρωινό γεύμα

18:00-18:45 Η διδασκαλία των προχωρημένων στάσεων γιόγκα και η ένταξή τους στο μάθημα

ελεύθερος χρόνος

18:45-20:00 Γιόγκα για όλα τα επίπεδα, πραναγιάμα & διαλογισμός

18:45-20:00 Γιόγκα για όλα τα επίπεδα, πραναγιάμα & διαλογισμός

βραδινό γεύμα

βραδινό γεύμα

 

*Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί το Σάβατο 28 Μαΐου στις 6.45 μμ και το τελευταίο μάθημα το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 7 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Athens Yoga στο center@athensyoga.gr και +302130383611.