Yoga Retreat στη Πάρο με τη Maja Zilih | 26 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2017

Δυναμώστε το σώμα σας, ηρεμήστε το νου σας και εξερευνήστε τη φωνή της ψυχής σας, σε ένα μέρος με μαγευτική φυσική ομορφιά. Η μεγάλη αμμώδης παραλία και τα κρυστάλλινα νερά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το δωμάτιό σας. Πλούσια βιολογικά γεύματα και αρκετός ελεύθερος χρόνο για να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί της Πάρου.

 

Οι εκδρομές με τη Maja εκτείνονται πέρα από τη χαλάρωση μέσα στην υπέροχη φύση. Προσφέρουν τροφή στην ψυχή και φυτεύουν τους σπόρους της διαύγειας και της σοφίας για μια ζωή. Οι συμμετέχοντες αποκτούν δεξιότητες που τους βοηθούν να πλοηγηθούν μέσα στις δυσκολίες της ζωής & της καθημερινότητας. 

Συνδυάζοντας την σωματική πρακτική με διδασκαλίες από τη φιλοσοφία της γιόγκα, μαζί με διάφορες τεχνικές διαλογισμού και pranayama, που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τη φύση, η Maja βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν πιο ξεκάθαρη εικόνα και προοπτική για τον εαυτό τους και τη ζωή τους, ωθώντας τους κατ' αυτόν τον τρόπο να γίνουν οι ίδιοι οι καθοδηγητές της ζωής τους.

Η Maja είναι ένας παθιασμένος εξερευνητής της γιόγκα ως μια διαδικασία ανάπτυξης. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους τρόπους που η φυσική ευθυγράμμιση, η προσοχή στην αναπνοή, η διανοητική παρατήρηση και η φιλοσοφία της γιόγκα μπορούν να συνδυαστούν για να μας βοηθήσουν να περιηγηθούμε μέσα από τις προκλήσεις της ζωής με μεγαλύτερη επιδεξιότητα και ευκολία. Έχει ως στόχο την αύξηση της κατανόησης ότι η γιόγκα είναι εδώ για να μας εξοπλίσει με δύναμη και στρατηγικές που χρειαζόμαστε για να ξεδιπλωθεί η διαδικασία της επούλωσης τη σχέσης με τον εαυτό μας, με τους άλλους και με τον πλανήτη.

Η Maja Zilih (E-RYT 500), ιδρύτρια των Athens Yoga Center και Maya Yoga, ζει στη Βιέννη, διδάσκει γιόγκα και εκπαιδεύει δασκάλους γιόγκα σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

5:45-6:30 Διαλογισμός στην ανατολή του ηλίου (προαιρετικά)
8:00-10:00 Πρωινή συνεδρία γιόγκα
10:15-12:00 Brunch
18:00-19:30 Απογευματινή συνεδρία γιόγκα
19:45-21:15 Δείπνο

Yoga:

Οι μέρες αρχίζουν με την ανατολή του ηλίου με διαλογισμό για όσους ειπθυμούν. Ακολουθεί η πρακτική της γιόγκα 1,5-2 ώρων που φέρνει την ζωντάνια, τη χαρά και τη νοητική διαύγεια, θέτοντας τα θεμέλια για να ξεδιπλωθεί μια θαυμάσια ημέρα.

Το απόγευμα, η πρακτική είναι πιο ήρεμη, γειωμένη και επικεντρώνεται στην ήπια γιόγκα, θεραπευτική γιόγκα και restoratives, pranayama, και βαθιά χαλάρωση.

Όλες οι συνεδρίες γιόγκα είναι κατάλληλες για όλους, χάρη στη πολυετή εμπειρία της Maja, στη διδασκαλία σε τάξεις μεικτών επίπεδων, στην ευρεία γνώση της για τις σωματικές απαιτήσεις των μαθητών, και στην επιδέξια προσαρμογή όλων των στάσεων προς όφελος του κάθε ατόμου. Οι εγκαταστάσεις του Okreblue έχουν τα ακόλουθα βοηθήματα- μπλοκάκια, ιμάντες, κουβέρτες και μαξιλάρια διαλογισμού. 

Όλα τα μαθήματα θα γίνουν στα αγγλικά.

Τοποθεσία:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Okreblue στην Πάρο. Στη μαγευτική παραλία Φιλίζι, με θέα στο καταγάλανο Αιγαίο και ανάμεσα σε αιωνόβιους κέδρους, το Okreblue είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επανασυνδεθύν με νου, σώμα και φύση. Πρόκειται για ένα μέρος εξαίσιας ομορφιάς, με υπέροχες υπαίθριες εξέδρες για γιόγκα ανάμεσα στα δέντρα και τους ήχους της φύσης. Τα δωμάτια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις υπέροχες αμμουδιές με τα διαυγή νερά. Η θεραπευτική ενέργεια του ήρεμου αυτού μέρους, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για διακοπές γιόγκα και διαλογισμού, ξεκούραση και αναζωογόνηση. Τα γεύματα παρασκευάζονται με βιολογικά υλικά πολλά από τα οποία καλλιεργούνται στον κήπο του Okreblue. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Okreblue.

Κόστος:

Τρίκλινο δωμάτιο: €656 (+ΦΠΑ €284)

Δίκλινο δωμάτιο: €697 (+ΦΠΑ €293)

Μονόκλινο δωμάτιο: €840 (+ΦΠΑ €310)

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν την διαμονή, 2 πλούσια χορτοφαγικά γεύματα ανά ημέρα και όλα τα μαθήματα yoga με τη Maja Zilih.

 

Πώς να έρθετε

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το πώς να φτάσετε στο Okreblue: http://www.okreblue.com/location

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να φτάσουν στην Πάρο νωρίτερα ότι τις 26 Μαΐου, ή να φύγουν μετά την 1η Ιουνίου, πρέπει να κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις απευθείας με την ιδιοκτήτρια των δωματίων του Okreblue - Sassy Hasomeri: info@okreblue.com.