Ημερήσια εκδρομή στο Λουτράκι με τη Γεωργία Γεωργόνη | 11 Ιουνίου 2017

Η τέχνη της κάθαρσης: βουτιά προς τα μέσα!

Όλα αρχίζουν με το νερό. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φτάνει και οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα είναι θέμα ημερών. Συντροφεύστε μας στη μονοήμερη εκδρομή μας την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Λουτράκι και απολαύστε μια δίωρη πρακτική γιόγκα, αναπνοών και διαλογισμού για κάθαρση, αναζωογόνηση και ενεργειακή ανανέωση με τη Γεωργία Γεωργόνη, ένα πρόγραμμα σπα της επιλογής σας στο εξαιρετικό “Loutraki Thermal Spa” και προαιρετικά μπάνιο στη Λίμνη Βουλιαγμένης (Λουτρακίου) και πικνικ.

Πρόγραμμα

10.30-11.00 Άφιξη και συνάντηση στο Loutraki Thermal Spa

11.00-13.00 Πρακτική γιόγκα, αναπνοών και διαλογισμού για κάθαρση, αναζωογόνηση και ενεργειακή ανανέωση με τη Γεωργία Γεωργόνη

13.15-15.00 Πρόγραμμα σπα της επιλογής σας:

Α. Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες πισίνες με ιαματικό νερό, διάρκεια 20-30’ για ευεξία, χαλάρωση, αναζωογόνηση, ή
Β. Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες πισίνες με ιαματικό νερό, Σάουνα και Χαμάμ, διάρκεια 90’, για ευεξία, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση

15.30 Ραντεβού στη Λίμνη Βουλιαγμένης (Λουτράκι) για μπάνιο και πικ-νικ (προαιρετικό-με δήλωση συμμετοχής)

Loutraki Thermal Spa
Το Λουτράκι έχει καταγράψει σημαντική ιστορία όσον αφορά στο θερμαλισμό και τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού. Το φυσικό ιαματικό νερό, που πηγάζει από μεγάλο βάθος και εκχέεται από τις ιαματικές πηγές Λουτρακίου, έχει χαρακτηριστεί από την αρχαιότητα ως το «Νερό της ζωής». Σήμερα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν θεραπείες spa και συνεδρίες ευεξίας σε ένα υπερπολυτελές και σύγχρονο περιβάλλον στο Loutraki Thermal Spa.

Κόστος
45 Ευρώ σε συνδυασμό με το πρόγραμα Α του σπα
55 Ευρώ σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Β του σπα
Οι τιμές περιλαμβάνουν το μάθημα γιόγκα και το πρόγραμμα σπα της επιλογής σας & συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Πρόσβαση

Από την Αθήνα, η απόσταση είναι περίπου 1 ώρα μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου (E-75). Από την Πάτρα, το Λουτράκι απέχει περίπου 2 ½ ώρες μέσω της Εθνικής Οδού Πάτρας - Κορίνθου.

Με δηλώσεις στη Γραμματεία όσοι επιθυμούμε θα μοιραστούμε στα διαθέσιμα αυτοκίνητα για να μειωθούν τα έξοδα και να έχουμε καλή παρέα στη διαδρομή!

Μάθετε περισσότερα για το Λουτράκι και τα αξιοθέατα της περιοχής: http://www.visitloutraki.com/gr