Η Hatha Yoga Η πιο διαδεδομένη γιόγκα στις Δυτικές χώρες. Είναι κλάδος της yoga που επικεντρώνεται στην σωματική υγεία και νοητική ευεξία. Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις, (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama), και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

Τάξη κατάλληλη για Όλα τα Επίπεδα: αρχάριοι, μέσοι και προχωρημένοι μαθητές.

 

       

Καλλιόπη Πάλλη

Η Καλλιόπη είναι πιστοποιημένη δάσκαλα γιόγκα, με κατάρτιση στο σύστημα της Hatha Yoga και την μεθοδολογία της Anusara Yoga. Ως δασκάλα είναι αφιερωμένη, μέσα από τις τάξεις της και τον τρόπο ζωής της, να οδηγεί τους ανθρώπους στην ανακάλυψη του ύψιστου δυναμικού τους!

Διδάσκει γιόγκα από το 2011, με κύρια πρόθεση να καθοδηγεί τους μαθητές της σε μία καλύτερη εμπειρία του εαυτού τους, τόσο μέσα στην πρακτική όσο και στην καθημερινή ζωή. Με αίσθημα ενός ανώτερου σκοπού, προσφέρει γενναιόδωρα την γνώση και την τεχνική, ώστε μέσα από σημαντικές αρχές ευθυγράμμισης να δημιουργείται η καλύτερη δυνατή υποδομή για κάθε σώμα. Παράλληλα, μέσα από μία εμπνευσμένη θεματολογία ενθαρρύνει τους μαθητές να κατανοούν την σύνδεση ανάμεσα στην σωματική θέση και την πρό-θεση που κατοικεί στο νου και στην καρδιά!

Η εκπαίδευσή της και η συνεχή μαθητεία της στο μονοπάτι της γιόγκα περιλαμβάνει 2 Teacher Trainings στην Hatha Yoga με πιστοποίηση από το Yoga Alliance (200Hr), εκπαίδευση δασκάλων στα “Immersions” της Anusara Yoga και στην “Τέχνη της Διδασκαλίας”, εκπαίδευση στην “Chakra Yoga”. Έχει παρακολουθήσει ακόμη σεμινάρια προς μεγαλύτερη εξειδίκευση, όπως “Prenetal Yoga”, “Kids Yoga”, “Ashtanga Yoga”, “Teaching and Sequencing Advanced Yoga Poses”. Παράλληλα, έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου, μυείται στην θεραπευτική τεχνική του Ρέικι, στον βαθμό του "Master". Αυτή η γνώση της θεραπείας μέσα από την μετάδοση ζωτικής ενέργειας, φέρνει στις τάξεις της επιπλέον εργαλεία και τεχνικές για μία πιο θεραπευτική και ολιστική προσέγγιση.

Είναι ακόμη πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε.Μ.Π, την οποία ολοκλήρωσε επιτυχώς με θέμα διπλωματικής εργασίας “Συλλογικό Κέντρο Άσκησης και Αρμονίας στην Κέα”. Αγαπάει την τέχνη και την καλλιτεχνική έκφραση και διοχετεύει όλη της την δημιουργικότητα στην “Αρχιτεκτονική του ανθρώπινου σώματος”!

Συμμετέχοντας στις τάξεις της θα λάβετε τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη για εξέλιξη και θεραπεία σε όλα τα επίπεδα!

“Βιώνω την γιόγκα με αφοσίωση, παραμένοντας συνεχώς ανοιχτή στην αστείρευτη αυτή πηγή γνώσης και αλήθειας. Μέσα σε κάθε μου τάξη είμαι αφιερωμένη στο να στηρίξω τους ανθρώπους να βρουν την δύναμη που έχουν μέσα τους. Υπηρετώντας με αγάπη τον σημαντικό σκοπό μου, γεμίζω ευγνωμοσύνη κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους να εμπνέονται και να ανακαλύπτουν την απεριόριστη έμφυτη δύναμή τους!” 

Το blog της Καλλιόπης: Yoga_Life