Join now the LIVE Yoga Session! 

Η Hatha Yoga Η πιο διαδεδομένη γιόγκα στις Δυτικές χώρες. Είναι κλάδος της yoga που επικεντρώνεται στην σωματική υγεία και νοητική ευεξία. Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις, (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama), και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

Τάξη κατάλληλη για Όλα τα Επίπεδα: αρχάριοι, μέσοι και προχωρημένοι μαθητές.

 

Η Γεωργία Γεωργόνη

Η Γεωργία διδάσκει  Hatha Yoga, Partner Yoga, Kids Yoga, Prenatal και Postnatal Yoga.

Αποφοίτησε από την ανώτερη δραματική σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη το 2001 και από τότε συμμετείχε  σε πολλές παραγωγές στο  θέατρο και στην τηλεόραση.

Στη yoga βρήκε την σωματική πρόκληση, την εσωτερική ηρεμία και την ιδανική έκφραση του δυναμικού της. 

Η ισορροπία, η ζωντάνια  και η  ευδαιμονία που της χαρίζει η yoga, την οδήγησε να θέλει να μοιραστεί αυτή τη γνώση και με άλλους. Το 2012 αποφάσισε να παρακολουθήσει την εκπαίδευση 200 ωρών, για δασκάλους Hatha Yoga στο Athens Yoga studio με την Maja Zilih.

Η εκπαίδευσή της βασίστηκε στις αρχές ευθυγράμμισης της Anusara yoga και  εμπλουτίστηκε με τα σεμινάρια ανατομίας και yoga therapy του Martin Kirk.

Συνέχισε την εκπαίδευσή της  με τους Elysabeth Wiliamson, Carlos Pomeda, Michael Stone, Sue Elkind και  Bryony Duckitt .

 Είναι πιστοποιημένη δασκαλα γιογκα απο την Yoga Alliance RYT-200h, RCYT-95h.

Παρακολούθησε εκπαίδευση Thai Massage 60 ωρών με την Ελευθερία Μαντζώρου, workshops με τους Rusty Wells, Maja Zilih, Γιάννη Γέρου και Todd Tesen και έχει δίπλωμα β' βαθμού στο ρέικι.

 Συμμετέχει σε δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργανώνει το Athens Yoga Studio στα πλαίσια του “Athens Yogis for change”και παρείχε εθελοντικά μαθήματα yoga στο “στέκι νέων” του ΚΕΘΕΑ.

 Σε συνεργασία  με άλλους δασκάλους γιόγκα  οργανώνει μαθήματα γιόγκα στη φύση,  με σκοπό την οικονομική υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Η διδασκαλία της εστιάζει στην καλλιέργεια επίγνωσης στην πρακτική και κατ' επέκταση και στη ζωή, στην ανάδειξη του  δυναμικού του κάθε ανθρώπου και στην συνειδητοποίηση ότι είμαστε οι δημιουργοί και οι καλλιτέχνες της ζωής μας.

 “Τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια.Μέσω των στάσεων της γιόγκα και των τεχνικών της αναπνοής και του διαλογισμού, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα την ενεργειακή διάσταση του κόσμου και την σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ μας. Συνειδητοποιούμε ότι προερχόμαστε όλοι από την ίδια συμπαντική πηγή ενώ ταυτόχρονα  καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός και ήρθε στον κόσμο για  να εκπληρώσει  έναν μοναδικό  σκοπό.”

 

 

Τιμές: 10 Ευρώ το μάθημα

Μετά την πληρωμή, για να μπείτε στο LIVE Yoga session, απλά κλικάρετε στο link/σύνδεσμο του μαθήματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Εάν έρχεστε για πρώτη φορά χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στέλνοντας email στο info@athensyoga.gr

Για να συμμετάσχετε πρώτη φορά, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ 

* Φροντίστε να έχετε μικρόφωνο και κάμερα στον υπολογιστή/φορητό/κινητό σας, ώστε να έχετε την πλήρη εμπειρία της ζωντανής συνεδρίας γιόγκα και επικοινωνίας με τη δασκάλα.
** Όταν συνδέεστε για το LIVE Yoga session χρησιμοποιείτε το πλήρες πραγματικό σας όνομα και επώνυμο και όχι ψευδώνυμο ή avatar, καθώς αυτά εμφανίζονται στην οθόνη κατά το μάθημα, ενώ έτσι η δασκάλα θα μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα των συμμετεχόντων.
 

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

Namaste!
Maja και η Ομάδα του Athens Yoga