AppleYoga | Εκπαίδευση στην Προγεννητική & Μεταγεννητική Γιόγκα

Εκπαίδευση στη Γιόγκα Εγκυμοσύνης & τη Μεταγεννητική Γιόγκα

με την Katy Appleton και την appleyoga

είναι μια πλήρης εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών για την διδασκαλία γιόγκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στη μετάβαση στη μητρότητα.

Η προσέγγιση της appleyoga στην Προγεννητική και Μεταγεννητική Γιόγκα βασίζεται σε μια έξυπνη και θεμελιωμένη μεθοδολογία που είναι εύκολο να μάθετε και να διδάξετε.

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 ημέρες συν παρακολούθηση υλικού από το σπίτι (μέρος πρώτο) και 3 ημέρες συν παρακολούθηση υλικού από το σπίτι (μέρος δεύτερο) και είναι αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 95 ωρών από τη Yoga Alliance. Παρέχει μια εμπνευστική εκπαίδευση που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλα τα σχετικά θέματα. Θα αποκτήσετε την ικανότητα να καθοδηγείτε με επιδεξιότητα τις γυναίκες σε αυτή τη φυσική διαδικασία και τον πολύτιμο αυτό χρόνο της ζωής τους.

Μάθετε να διδάσκετε ασφαλή, αποτελεσματικά, αναζωογονητικά μαθήμα καθοδηγώντας με ευαισθησία τις γυναίκες στο ιερό τοπίο του σώματος, του νου και της καρδιάς για να συνδεθούν με το μωρό τους και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα φάση της ζωής τους.

Μάθετε να ενδυναμώνετε τις γυναίκες δίνοντάς τους τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση ώστε να ακούνε την εσωτερική τους φωνή και να κάνουν συνειδητές επιλογές για τη ζωή τους στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη μητρότητα.

Η προσέγγιση appleyoga στην Γιόγκα Εγκυμοσύνης

Η appleyoga προσφέρει μια πλήρη εκπαίδευση στη γιόγκα για εγκύους που περιλαμβάνει όλα τα γιόγκικα εργαλεία που παρέχουν ασφαλή, αναζωογονητική υποστήριξη γεμάτη έμπνευση και γείωση για τις γυναίκες και τα μωρά τους στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία και δίνουμε έμφαση στο να παρέχουμε στους δασκάλους/δασκάλες μας μια ισορροπημένη κατανοήση του συναισθηματικού και ψυχολογικού ταξιδιού στη μητρότητα καθώς και τη σχετική και ακριβή ανατομία και φυσιολογία. Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν στους αποφοίτους μας να καθοδηγούν τις γυναίκες με βάση την ίδια τους τη διαίσθηση με ακεραιότητα και επίγνωση.

Είναι ζωτικής σημασίας για τη μέθοδο appleyoga η δασκάλα/ο δάσκαλος να δημιουργεί ένα συνεκτικό και υποστηρικτικό χώρο για τις γυναίκες στην πιο έντονη σε αλλαγές περίοδο της ζωής τους. Τα μαθήματα για εγκύους προσφέρουν στις γυναίκες το χρόνο να συναντηθούν και να ασκηθούν στη γιόγκα με δασκάλους γεμάτους αυτοπεποίθηση ώστε να αναλάβουν το νέο τους ρόλο με χάρη και σαφήνεια.

Τελειώνοντας την Εκπαίδευση στην Προγεννητική Γιόγκα θα είστε...

-Έτοιμοι να διδάξετε μαθήματα ένα πλήρες φάσμα μαθημάτων γιόγκα για εγκύους και θα έχετε διδακτικές ικανότητες όσον αφορά την αναπνοή, τη χαλάρωση, τον ήχο, το διαλογισμό και την άσανα.  

-Ικανοί να προσαρμόσετε ένα κανονικό μάθημα γιόγκα για να υποστηρίξετε τις ανάγκες των εγκύων. 

-Γνώστες του πώς προσαρμόζονται οι άσανες για τις εγκύους και πώς αντιμετωπίζονται οι συνηθισμένες ενοχλήσεις τις εγκμοσύνης με τη γιόγκα.

-Θα έχετε κατανόηση του πώς βλέπουν τις γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στον τοκετό σε διαφορετικούς πολιτισμούς στο πέρασμα των αιώνων και γιατί αυτό έχει σημασία στη διδασκαλία της γιόγκα σήμερα.  

-Θα έχετε κατανοήσει τις 7 Πνευματικές Αλήθειες και το πώς αυτές διαμορφώνουν ένα προσωπικό στυλ διδασκαλίας.

-Θα έχετε εικόνα της πνευματικής διαδικασίας του δασκάλου και του πώς αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για τους μαθητές μας με περισσότερη ακεραιότητα. 

Η προσέγγιση appleyoga στη μεταγεννητική γιόγκα, τη γιόγκα για μωρά & το βρεφικό μασάζ

Η Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα της appleyoga προσφέρει μαθήματα πλήρους φάσματος που βοηθάνε στην εδραίωση της φυσικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας ώστε οι γυναίκες να μπορούν να ανθήσουν σαν μητέρες και σε όλους τους άλλους ρόλους τους.

Κάποιες φορές παίρνει μήνες στις γυναίκες να ανακαλύψουν ξανά την εγγενή τους δύναμη και να θυμηθούν ποιες είναι στο πλαίσιο της νέας τους ζωής. Όταν εκτελείται με σύνεση η γιόγκα μπορεί να αποτελέσει τη βάση αυτής της νέας εξερεύνησης. 

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τις νέες μητέρες και το να δημιουργήσουμε ένα μάθημα σχεδιασμένο να τις υποστηρίξει σε πολλά επίπεδα μπορεί να τις βοηθήσει να νιώσουν στο κέντρο τους, να τους δώσει μια πιο θετική προοπτική και να τους παρέχει πρόσβαση σε απλά εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους στη διάρκεια της μέρας τους με το στρωματάκι τους ή χωρίς.

Σε αυτή την εκπαίδευση προσφέρονται εργαλεία ώστε να συμμετέχει και το μωρό στα μαθήματα. Η μία ημέρα είναι αφιερωμένη στη βρεφική γιόγκα και το μασάζ κι έτσι θα έχετε πολλά να προσφέρετε στις νέες μαμάδες στο χρόνο που θα έχουν στο στρωματάκι τους μαζί με το μωρό τους.

Η βρεφική γιόγκα και το μασάζ έχουν θαυμάσια οφέλη για την ανάπτυξη του μωρού και παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσουν το δεσμό μαμάς-μωρού καθώς απολαμβάνουν την υποστήριξη της κοινότητας σε αυτό το πρώιμο στάδιο της μητρότητας.

Τελειώνοντας την Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα θα:

-Γνωρίζετε τις βασικές αρχές των πρακτικών της γιόγκα προσαρμοσμένων για το σώμα μετά τον τοκετό.

-Γνωρίζετε σειρές Γιόγκα και Πιλάτες σχεδιασμένες για αποκατάσταση της αντοχής του κέντρου/πυρήνα/κοιλιάς, επανευθυγράμμιση ολόκληρου του σώματος, ιδιαίτερα της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης και σταθερότητα των -αρθρώσεων.

-Γνωρίζετε ξεκάθαρους απλούς και ασφαλείς τρόπους για να προσαρμόσετε ένα κανονικό μάθημα γιόγκα για γυναίκες μετά τον τοκετό για να τις ενδυναμώσετε.  

-Γνωρίζετε πώς να δουλέψετε με συχνές ενοχλήσεις και παράπονα βασισμένοι στην ανατομία και τη φυσιολογία του σώματος μετά τον τοκετό. 

-Έχετε κατανοήσει τις 7 Πνευματικές Αλήθειες και το πώς αυτές διαμορφώνουν ένα προσωπικό στυλ διδασκαλίας.

-Έχετε εικόνα της πνευματικής διαδικασίας του δασκάλου και του πώς αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο για τους μαθητές μας με περισσότερη ακεραιότητα. 

-Έχετε τις ικανότητες να προσφέρετε βρεφική γιόγκα και τρόπους ένταξης των βρεφών στο μάθημα για μετά την εγκυμοσύνη. 

-Έχετε δεξιότητες διδασκαλίας βρεφικού μασάζ και τρόπους ένταξής του στα μαθήματά σας. 

-Σας καλωσορίσουμε στην κοινότητα εκπαιδευομένων της appleyoga, ενός υπέροχου υποστηρικτικού δικτύου με συναντήσεις, online πηγές, γιόγκικη εκπαίδευση και πνεύματα σαν το δικό σας!   

Περιεχόμενο Εκπαίδευσης στη Γιόγκα για εγκύους &μετά την εγκυμοσύνη:

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες

Βασικός κορμός της εκπαίδευσης (περίπου 50 ώρες) με την Katy Appleton

-Λεπτομερή master classes όπου εξηγούνται η χρήση της άσανα, της πραναγιάμα, του διαλογισμού και των κριγιάς ειδικά για την περιόδο της εγκυμοσύνης και μεταγεννητικά

-Λεπτομερή μαθήματα τεχνικής των ασάνων για εφαρμογή της μεθοδολογίας της appleyoga και διδασκαλία ασφαλών αποτελεσματικών μαθημάτων

-Χρόνος πρακτικής διδασκαλίας

-Σχεδιασμός και διάραξη προγεννητικών και μεταγεννητικών τάξεων appleyoga  

-Εκμάθηση αλληλουχίας τάξης με τη μέθοδο vinyasa krama - χρησιμοποιώντας τη μέθοδο για να διδάξετε κανονικά μαθήματα με εγκυμονούσες και γυναίκες μετά τον τοκετό

-Εκμάθηση ένταξης κινήσεων βρεφικής γιόγκα και μασάζ στο μάθημα της γιόγκα μετά την εγκυμοσύνη καθώς και πώς να δημιουργείτε έναν ασφαλή χώρο για τις μαμάδες με μωρά στο μάθημα

-Κατανόηση του πώς να δημιουργείτε μαθήματα βασισμένα σε κάποιο θέμα

-Κατανόηση των κοινών ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό και δημιουργία ασφαλών και έξυπνων επιλογών για εξισορρόπηση και ανακούφιση

-Επεξήγηση της ένταξης της μουσικής, της πρόθεσης και της ποίησης στα μαθήματα

-Χρόνος για ανασκόπηση του περιεχομένου της εκπαίδευσης

-Βοήθεια στις αξιολογήσεις και δουλεύοντας με το Ομ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μέρος 1 - Εκπαίδευση στη Γιόγκα για Εγκύους

Πέμπτη 9 Μαΐου, 2019: 8:30πμ - 12:30μμ & 13:30μμ -17:30μμ

Παρασκευή  10 Μαΐου, 2019: 8:30πμ - 12:30μμ & 13:30μμ-17:30μμ

Σάββατο 11 Μαΐου, 2019: 9:00πμ - 11:00μμ & 12:30μμ-14:30 & 15:00-18:30μμ

Κυριακή 12 Μαΐου, 2019: 8:30πμ - 12:30μμ & 13:30μμ-17:30μμ

 

Μέρος 2 - Εκπαίδευση στη Μεταγεννητική Γιόγκα, Βρεφική Γιόγκα, Βρεφικό Μασάζ

26-29 Σεπτεμβρίου 2019 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και το ένα μέρος δεν μπορεί να συμπληρωθεί χωρίς το άλλο. 

ΚΟΣΤΟΣ

Μέρος 1

Για πληρωμές μετά την 28η Φεβρουαρίου 2019

595Ευρώ (480Ευρώ + vat)
 

Μέρος 2ο

Για πληρωμές έως την 1η Ιουλίου 2019 ισχύει η έκπτωση έγκαιρης πληρωμής: 

535 Ευρώ (430Ευρώ +ΦΠΑ)
 

Για πληρωμές μετά την 1η Ιουλίου 2019

595Ευρώ (480Ευρώ + vat)
 

Όροι κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης:
40 ημέρες πριν από την εκδήλωση, 100% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
1 μήνα πριν από την εκδήλωση, 50% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
Λιγότερο από ένα μήνα πριν την εκδήλωση, δεν επιστρέφονται τα χρήματα

ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ATHENS YOGA - ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 300H - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ RYT-500, YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL.