Sensit Yoga Testimonials

"Η πρακτική Sensit επιδρά κατευναστικά σε επίπεδο φυσιολογίας στον εγκέφαλο και σε ολόκληρο το περιφερικό νευρικό σύστημα. Λόγω χρήσης της ανατομίας και της καθοδήγησης της Maja με διαλογιστική διατύπωση, βήμα βήμα η πρακτική τής προσδίδει περισσότερη επίγνωση και συνειδητοποίηση. Το ότι χρησιμοποιείς την συνείδηση του κάθε μέρους του σώματος ως σημείο αφετηρίας της κίνησης, μετατρέπει και το χρόνο-την χρονική στιγμή, που εκτελείται η άσανα και το φυσικό σώμα σε μέσο αυτογνωσίας. Κυτταρικώς θα ανακληθούν μνήμες για το τι έχει βιωθεί ήδη στο παρελθόν,  το έδω και το τώρα  βιώνεται με την αίσθηση περισσότερης ΄΄σιγουριάς΄΄ και ΄΄σταθερότητας΄΄, με τελικό αποτέλεσμα, τα παραπάνω να λειτουργήσουν στο αύριο ως χρήσιμη πληροφορία στις δράσεις μας, εντός και  εκτός στρώματος γιόγκα!  Όταν η πρακτική σχεδιαστεί με πιο δυναμικό χαρακτήρα, συνδυαστικά με τα παραπάνω, επιτυγχάνεται το εξής :οι πιο απαιτητικές στάσεις-κινήσεις βγαίνουν φυσικά, αβίαστα, καλλιεργείται η σωματική πνευματική ψυχική ενδυνάμωση  και αντοχή, ενώ ταυτόχρονα με  μαγικό-sensit τρόπο, απαλλάσσεται το φυσικό σώμα από τις περιττές εντάσεις !"

Ιωάννα Πετρίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, βοηθός οστεοπαθολόγου, εκπαιδευση 200 ωρών δασκάλων γιόγκα.

 

Η εμπειρία που έλαβα από το Sensit Yoga Organ Series ήταν διαπεραστική για το σώμα σαν μια ένεση επίγνωσης! Έλαβα έμπνευση για να συνειδητοποιήσω όλα όσα μου λέει το σώμα μου και να ηρεμίσω έτσι τον φλύαρο νου μου.

Καλλιόπη Πάλλη, δασκάλα γιόγκα

Βαθιά χαλάρωση και αποκατάσταση. Επιτρέπει σε υποσυνείδητες πληροφορίες να εμφανιστούν, και μη λεκτικές πληροφορίες να γίνονται προσβάσιμες.
Μαρία Κωνσταντουλάκη, δασκάλα γιόγκα

Η συμμετοχή μου στα σεμινάρια Sensit Yoga άνοιξε ένα πιο διερευνώμενο μονοπάτι τόσο στην πρακτική μου τόσο και στη διδασκαλία μου. Η ελευθερία που μου χαρίζει η αίσθηση των οστών, των υγρών του σώματός μου αλλά και των οργάνων είναι το δώρο της Sensit. Δημιούργησέ περισσότερη ελευθερία σε νου και σώμα. 
Γεωργία Γεωργόνη, δασκάλα γιόγκα

Η εμπειρία μου στο Sensit Yoga Organ Series ήταν αποκαλυπτική. Είχα φέρει μαζί μου θυμό και άγχος, δύο συναισθήματα με τα οποία ήρθα από αντιμέτωπη σε αποδοχή. Τα δέχτηκα και επέτρεψα στον εαυτό μου να τα αισθανθώ. Εντυπωσιάστηκα που απέκτησα μια νέα σχέση με αυτό που συμβαίνει μέσα στο σώμα μου, και τώρα πια ξέρω πως να το ακούω
Έλενη Ζέρβα, δασκάλα γιόγκα


Με το Sensit Yoga βίωσα μια μεγαλύτερη σύνδεση με τον εαυτό μου, επαφή με τα μέρη του σώματός μου, συνομιλώντας μαζί τους και ακούγοντας τι έχουν να μας πουν. Μεγαλύτερη επίγνωση, ενσυναίσθηση και εσωτερίκευση μέσω των μικρο-κινήσεων και παρατήρησης. Αποκάλυψη τα hands-on!

Έφη Κόρπου, δασκάλα γιόγκα RYT500 - wellness coach |  Yoga healing aka Εφη Κορπου 

 

Είναι μια δυναμική κατεύθυνση στη γιόγκα, που συνέχεια θα μεταμορφώνεται και θα εξελίσσεται στο χρόνο.

Mαριάννα Ξανθάκη, δασκάλα γιόγκα

"Βαθιά, εσωτερική με επίγνωση, και συνειδητή γνώση των οργάνων/υγρών του σώματος και ιδιαίτερα  απελευθερωτική. Ξυπνάει τις αισθήσεις, ξεμπλοκάρει την ενέργεια και δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και μοναδικότητας. Ο πιο ήπιος και συνάμα απολαυστικός τρόπος απόκτησης αυτογνωσίας , ενσυναίσθησης  και αύξησης της συνειδητότητας."
Εύη Σκοπά, δασκάλα γιόγκα RYT-200

Πρωτόγνωρη εμπειρία. Μια διαφορετική επαφή με το σώμα. Πολύ όμορφη, ευγενική και ξεχωριστή επαφή με το σώμα μου, και με τους άλλους. Η ελευθερία στην έκφραση της κίνησης, χωρίς περιορισμούς και στερεότυπα
Σοφία Μαυροπούλου, δασκάλα γιόγκα

Αναζωογονητική εμπειρία για το σώμα. Έμπνευση για την προσωπική μου πρακτική, και  εμπλουτισμός της διδασκαλίας μου. Νιώθω καινούρια εσωτερικά, σαν κάποιος να χάιδεψε πραγματικά τα ζωτικά μου όργανα, να τα έκανε πιο υγρά και να γλιστρούν πιο εύκολα το ένα με το άλλο. Αυτή την εσωτερική ροή των οργάνων την νιώθω να επεκτείνεται σε όλο μου το σώμα. Η Maja με κάνει να νιώθω πάντα μεγάλη υποστήριξη με την αμεσότητα και την μεταδοτικότητά της. Η Sensit Yoga ξεχωρίζει λόγω του ότι είναι μια σωματική πρακτική με επίγνωση στην οποία το σώμα κινείται από ένα βαθύτερο επίπεδο. Η επίδραση αυτής της πρακτικής μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρη μας την ύπαρξη, μπορεί να γίνει μια στάση ζωής.
Ιωάννα Ντάση, δασκάλα γιόγκα

Η Sensit Yoga είναι μια πολυδιάστατη προσέγγιση. Συνδέει με πολύ φυσικό τρόπο την θεραπεία με το μάθημα γιόγκα. Μου δίνεται η αίσθηση της γείωσης και του εσωτερικού όγκου. Επαυξάνει όλες τις αισθήσεις και δεν υπάρχουν μηχανικές κινήσεις. Η διδασκαλία μας μαθαίνει να συνδέουμε τις εσωτερικές αισθήσεις με την μορφή της ασανα, και να δίνυμε προτεραιότητα στην εμπειρία, η οποία θα εκφραστεί δημιουργικά στην μορφή της άσανα. Το βίωμα υποστηρίζεται από πλούσιο υλικό που μας δίνεται σε μορφή εικόνων και επιστημονικής πληροφορίας

Δάφνη Ράμση, δασκάλα γιόγκα