4 Πέμπτες Νοεμβρίου 7:00-8:45μμ

(εαν χάσετε κάποιο μάθημα, το recording θα είναι διαθέσημο για 7 μέρες)


Σε αργή κίνηση με δεκτική, ανοιχτή προσοχή, μπορούμε εύκολα να αισθανθούμε την άμεση σχέση μεταξύ της κατάστασης του νευρικού μας συστήματος και του βαθμού της έντασης στους μυς. 

Η συσσωρευμένη ένταση τείνει να "κρύβεται" στο σύστημα μυών και περιτονίας μας. Η ένταση αυτή δε γίνεται εύκολα αντιληπτή όταν κινούμαστε γρήγορα, ή όταν ο νους δεν είναι ακονισμένος στις αισθήσεις που επικοινωνεί το σώμα μας. Αυτό συμβαίνει διότι είμαστε τόσο πολύ συνηθισμένοι σε αυτή, που το νευρικό μας σύστημα σταματάει να την καταγράφει συνειδητά - η ένταση έχει γίνει μέρος μας.

Όμως, κατα τη διάρκεια της αργής και απαλής κίνησης, μπορούμε να την εντοπίσουμε στα σημεία του σώματος, και με την χρήση της βαρύτητας να την απελευθερώσουμε (διοχετεύοντας την - sequencing - στη Γη).

Στη Sensit Yoga προσεγγίζουμε τα συστήματα του σώματός μας με σκοπό την αυτογνωσία και αυτο-φροντίδα, που μας επιτρέπει σταδιακά να αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Το αποτέλεσμα είναι πιο εύκολη, συντονισμένη κίνηση, πιο πλήρης αναπνοή, όπως και η πιο αποτελεσματική επικοινωνία και αρμονική συνύπαρξη μεταξύ του σώματος και του νου.

Κρατήσεις στο info@athensyoga.gr ή 2130383611

Πρόγραμμα:

Οι τέσσερις Πέμπτες του Νοεμβρίου 19:00-20:45

Τιμή:

20 Ευρώ + ΦΠΑ ανα συνεδρία, ή

70 Ευρώ + ΦΠΑ όλο το σεμινάριο