Εργαστήριο για Δασκάλους Yoga με τον Γιάννη Γέρου, 31 Ιανουαρίου 2106

Ανάλυση και εφαρμογή των 5 Αρχών Ευθυγράμμισης της Anusara Yoga στη διδασκαλία

Σε αυτό το εργαστήριο θα επικεντρωθούμε στις κατάλληλες Αρχές Ευθυγράμμισης και τις αντίστοιχες εξευγενισμένες Δράσεις της Anusara Yoga για τρεις βασικές κατηγορίες άσανα:

- Όρθιες άσανα, ανοίγματα της λεκάνης (hip openers) και υπερεκτάσεις του κορμού προς τα πίσω (backbends).

- Θα μάθουμε πολλούς αποτελεσματικούς και δημιουργικούς τρόπους για να διδάξουμε αυτές τις Αρχές και τις κατάλληλες Δράσεις, χωρίς αλλά και με βοηθήματα (μπλοκάκια, ζώνες, σε τοίχο, σε ζευγάρια).

- Βήμα βήμα αναλύουμε τη σωστή ευθυγράμμιση σε βασικές άσανα ''κλειδιά'' αυτών των κατηγοριών και το τι πρέπει να προσέχουμε για την ασφάλεια των μαθητών μας.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε δασκάλους γιόγκα όλων των συστημάτων, ανεξαρτήτως της προηγούμενης γνώσης και εμπειρίας τους στην ευθυγράμμιση της Anusara Yoga, που θέλουν να εμπλουτίσουν και να εμβαθύνουν τη διδασκαλία τους.


===================================================
Κόστος
Μέλη Athens Yoga: 37 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Μη μέλη: 43 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
==================================================

Γιάννης Γέρου- Anusara-Inspired™ Yoga Teacher, Yoga Alliance International Experienced Registered Yoga Teacher(E-RYT-200)

Ο Γιάννης διδάσκει Hatha Yoga από το 2007. Τα μαθήματα του έχουν δυναμικό χαρακτήρα, εστιάζουν στη συνεχή επίγνωση του σώματος και της αναπνοής, στη σωστή ευθυγράμμιση και στη θεραπευτική διάσταση της γιόγκα. Από το 2014 συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων γιόγκα της Maja Zilih στο Athens yoga. Ασχολείται επίσης με το Thai yoga massage και το reiki.

Ήρθε σε επαφή με τη Yoga για πρώτη φορά το 2002 σαν φοιτητής. Από το 2003 άρχισε να εξασκείται σε διάφορετικά συστήματα γιόγκα πιο τακτικά. Από τότε η γιόγκα ήταν πάντοτε παρούσα στη ζωή του σαν ένας πολύ καλός φίλος.Το 2007 ολοκλήρωσε 200 ωρών πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα στο Νysy studios με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου.

Το ίδιο διάστημα γνώρισε την Anusara Yoga η οποία τον ενέπνευσε να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην φιλοσοφία και πρακτική της γιόγκα. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις με εξαιρετικούς δασκάλους όπως οι : Carlos Pomeda & Dr.Douglas Brooks (ταντρική φιλοσοφία της γιόγκα) - Todd Tessen, Desiree Rumbaugh, Noah Maze, Sue Elkind, Sianna Sherman, Jaye Martin, B.J.Galvan (σεμινάρια και εκπαιδεύσεις δασκάλων της Anusara) - Martin Kirk & Todd Norian (ανατομία και θεραπεία της γιόγκα) - Χρήστος Παύλου (Iyengar γιόγκα) - Swami Nirvikalpa(πραναγιάμα).

===================================================
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το 2130383611 ή στείλτε email στο center@athensyoga.gr με τον τίτλο του σεμιναρίου, τον αριθμό θέσεων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.