Διδασκαλία και sequencing των προχωρημένων ασάνων

Οι προχωρημένες στάσεις της γιόγκα απαιτούν προχωρημένες τεχνικές διδασκαλίας

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα βελτιώσετε τις διδακτικές σας ικανότητες και να ξεκλειδώσετε το δυναμικό της διδασκαλίας σας και τη δημιουργικότητά σας μαθαίνοντας να δημιουργείτε αποτελεσματικές και ασφαλείς ακολουθίες για τις προχωρημένες στάσεις και να τις διδάσκετε χωρίς να εξαντλείτε τους μαθητές σας.

Είτε είστε νέος δάσκαλος ή δασκάλα, είτε πιο έμπειρος, -η θα επωφεληθείτε εξαιρετικά από αυτό το σεμινάριο εφόσον είστε αφοσιωμένοι στη μάθηση και τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ποιότητας της διδασκαλίας σας.

Με οδηγό δύο βασικά στοιχεία:

-την ασφαλή ευθυγράμμιση μέσα στις στάσεις και τις μεταβάσεις και

-την αποτελεσματική και αποδοτική αλληλουχία στάσεων

θα μάθετε πώς να αποδομείτε τις προχωρημένες στάσεις στα βασικά στοιχεία τους και να σχεδιάζετε τη βέλτιστη στρατηγική για κάθε μέρος τους, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σας τους διαφορετικούς σωματότυπους των μαθητών σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διδάξετε εκπληκτικά τάξεις μικτού επιπέδου στις οποίες κάθε μαθητής θα βιώνει πρόοδο ανεξάρτητα από το επίπεδο της πρακτικής του.

Ασφαλής ευθυγράμμιση, αποτελεσματική αλληλουχία στάσεων και η χρήση βοηθημάτων (props) θα κάνουν τη Natarajasana, τη Visvamitrasana, τη Mayurasana, την είσοδο στην Adho Mukha Vrksasana, τα Drop-backs, την Eka Pada Galavasana, τη Vrischcikasana, την Pincha Mayurasana με παραλλαγές και άλλες στάσεις και μεταβάσεις πιο προσβάσιμες και διασκεδαστικές. Η πρακτική σας μπορεί να μην εμπεριέχει πολλές από αυτές της στάσεις, αλλά το σεμινάριο αυτό θα σας κάνει να τις αγαπήσετε!

Θα βελτιώσετε την ικανότητά σας να κρίνετε τι χρειάζονται οι μαθητές σας για να τελειοποιήσουν τις στάσεις τους και για ποια παραλλαγή της στάσης είναι έτοιμοι. Θα κερδίζετε ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση σα δάσκαλος, -α και θα ολοκληρώσετε αυτή την εκπαίδευση με ενθουσιασμό, έτοιμοι να βοηθήσετε τους μαθητές σας να εξελιχθούν στο επόμενο επίπεδο! 

Πρόγραμμα σπουδών & εγχειρίδιο: Maja Zilih
Διδάσκει: Άννα Πετροπούλου

Hμερομηνίες & Ώρες

1 Ιουνίου Παρασκευή: 9:00 -12.00 & 14.00-17.30
2 Ιουνίου Σάββατο: 8:00 -11.00 & 12.30-16.00
3 Ιουνίου Κυριακή: 9:00 -12.00 & 14.00-17.30

 

Κόστος

298 ευρώ (240 Ευρώ + ΦΠΑ)

Οι ώρες αυτού του προγράμματος υπολογίζονται στο Athens Yoga - Ανώτερος Κύκλος Σπουδών 300h - πιστοποίηση RYT-500, Yoga Alliance International.