Εξερευνήστε την τεχνική του Pranic Healing και μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τραυματισμούς, πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους, να ενισχύσετε την ζωτικότητά σας και να νιώθετε υγιείς και ισορροπημένοι.

Το Pranic Healing είναι μια μέθοδος ενεργειακής θεραπείας σχεδιασμένη από τον Master Choa Kok Sui, η οποία βασίζεται στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μία ζωντανή οντότητα που κατέχει την έμφυτη ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό της. Αποτελεί μια τεκμηριωμένη επιστημονικά μέθοδο η οποία χρησιμοποιεί δοκιμασμένες τεχνικές και πρωτόκολλα που επιτυγχάνουν άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα -κάτι που θα επιβεβαιώσετε και εσείς οι ίδιοι στη διάρκεια των δωρεάν θεραπειών που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της παρουσίασης.

Σε αυτήν την παρουσίαση θα:
• Νιώσετε και θα δείτε την ενέργεια!
• Μάθετε πώς να αποβάλετε γρήγορα το στρες μετά από μια κουραστική μέρα
• Έχετε πραγματική εμπειρία θεραπειών Pranic Healing
Και πολλά ακόμα!

Στο τέλος θα αισθάνεστε ελαφρύτεροι, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία!

Προσοχή!
Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Παρουσιάζουν:
Γιώργος Σταμούλης & Chiara Perfetti, πιστοποιημένοι δάσκαλοι του Institute for Inner Studies και επικεφαλής του Rama - Pranic Healing & Arhatic Yoga
 

Σάββατο 18/3/2017 στις 17:00-20:00 

ΔΩΡΕΑΝ