Ηχοθεραπεία με τη Βασιλική & τον Αναστάσιο

Μέσα στο σύμπαν τα πάντα δονούνται.

Κάθε δόνηση είναι μια συχνότητα, ένας ήχος.

Το σώμα στο σύνολό του αλλά και κάθε όργανο, κύτταρο, εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα-δόνηση. Αυτή η συχνότητα είναι ωφέλιμο να παραμένει μέσα σε συγκεκριμένα όρια έτσι ώστε ο άνθρωπος στο σύνολο του να βρίσκεται σε κατάσταση αρμονίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα διαφορετικά του σώματα.

Ο ήχος του  ιερού Γκονγκ μαζί με ήπιες ενεργειακές ασκήσεις και αναπνοές μπορεί να συντονίσει, εναρμονίσει και να αναζωογονήσει κάθε ζωντανό οργανισμό σε πολύ μεγάλο βαθμό, δίνοντας την δυνατότητα μιας θεραπευτικής ολιστικής εμπειρίας.

Ο νους παραδίνεται στους ήχους και ησυχάζει. Το σώμα απορροφώντας τις δονήσεις αναπαύεται, αναζωογονείται και έτσι νους, πνεύμα, σώμα ενώνονται σε ένα βαθύ διαλογιστικό ταξίδι δίχως όρια ....Μια αέναη ροή  δονήσεων του σύμπαντος που μας διδάσκει ότι όλα είναι (είμαστε) ένα...Στο ταξίδι μας συμβάλλουν διάφορα Γκονκ ..το Γκονκ των πέντε στοιχείων (Wu Xing) ένα Γκονγκ Πολ δημιουργικό, χαρούμενο και ελπιδοφόρο ...το πλανητικό Γκονκ του Άρη της δύναμης, της αποφασιστικότητας και της πραγματοποίησης...καθώς και παραδοσιακά κινεζικά Γκονγκ και κρουστά όργανα...

Οφέλη ηχοθεραπείας

-Βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση και ανανέωση της δημιουργικότητας, φυσικός αυθόρμητος διαλογισμός με κύματα άλφα, θήτα και δέλτα

-Διαύγεια, αποφόρτιση του νου από την καθημερινότητα

-Συναισθηματική αποφόρτιση και εξισορρόπηση

-Αναζωογόνηση, ζωντάνια

-Απελευθέρωση από άγχος, υπερένταση και φοβίες

-Ενεργοποίηση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

-Ενεργοποίηση, εξισορρόπηση και συγχρονισμός των ημισφαιρίων του εγκεφάλου

-Ενεργοποίηση της διαίσθησης και της έμπνευσης

-Φυσική μάλαξη-μασάζ που φτάνει σε βάθος μέχρι το κυτταρικό επίπεδο με τους παλμούς και τις δονήσεις των γκονγκ

-Φυσικός καθαρισμός των σωματικών υγρών και των εσωτερικών οργάνων

-Απελευθέρωση από παλιά ψυχικά τραύματα 

Για τη Βασιλική & τον Αναστάσιο

Ο Αναστάσιος ασχολείται με την μουσική από την παιδική του ηλικία μέσα από έγχορδα, κρουστά, πνευστά και άλλα όργανα. Ο εξαγνισμός του σώματος-πνεύματος μέσα από την άσκηση ήταν πάντα ύψιστης σημασίας για τον Αναστάσιο και έτσι μέσα από την διαδρομή του , από παιδική ηλικία, σε διάφορες τέχνες σήμερα διδάσκει κυρίως Yoga (κάτοχος διπλώματος της Yoga Alliance International απο το SriMa school of transformational Yoga απο τον Swami Vidyananad) και Tai Chi Chuan (εκπαίδευση στη σχολή του Master Fu Neinbin στη Yangshuo της Κίνας) σε εναλλακτικούς χώρους και σχολές.

Μέσα από την καλλιτεχνική σταδιοδρομία τής Βασιλικής αναδύθηκαν νέοι ορίζοντες σε μονοπάτια πνευματικότητας, ανέλιξης ψυχής για την σωματική,συναισθηματική, νοητική και ενεργειακή αρμονία. Στα 7 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το κλασικό μπαλέτο όπου το συνέχισε. Το 1997 πήρε το πτυχίο της σαν δασκάλα και χορεύτρια από την Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της Δέσποινας Γρηγορίου στο σύστημα Vaganova. Συνεργάστηκε με γνωστούς χορογράφος σε κλασσικά ρεπερτόρια και σύγχρονα.Το 2006 φοιτησε στην ACADEMY NYSY yoga alliance teacher με την Vivi Letsou.Τώρα διδάσκει Hatha-Vinyasa Yoga Τεχνικές Αναπνοής, Διαλογισμό, Οραματισμό και ακολουθεί έναν προσωπικό δρόμο συγχώνευσης τέχνης-τελετουργίας και θεραπειών σε πιο λεπτές δονητικές συχνότητες όπως θεραπεία του Ήχου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου: 18.00-19.30

KΟΣΤΟΣ

12 ευρώ+ΦΠΑ

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το 2130383611 ή στείλτε email στο center@athensyoga.gr με τον τίτλο του σεμιναρίου, τον αριθμό θέσεων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.