Βιωματικό σεμινάριο Κουνταλίνι Γιόγκα

3ο ΤΣΑΚΡΑ
Ο δρόμος του πνευματικού πολεμιστή

Καθώς βαδίζουμε σταθερά στην άνοιξη, την εποχή της αναγέννησης, οι μέρες μεγαλώνουν αισθητά και ερχόμαστε συχνότερα σε επαφή με τον ήλιο, πηγή ζωής, έμπνευσης, δύναμης και θεραπείας. Η ανατομία της γιόγκα μας λέει ότι εκτός από το φωτεινό ουράνιο σώμα έχουμε και έναν προσωπικό ήλιο που τοποθετείται στο σημείο του αφαλού! Αυτό λοιπόν είναι το τρίτο μας τσάκρα. Ο Γιόγκι Μπάτζαν μας δίδαξε ότι η γιόγκα ξεκινά στο τρίτο τσάκρα, γι' αυτόν τον λόγο αυτό το ενεργειακό κέντρο είναι τόσο σημαντικό για την πνευματική μας εξέλιξη.

Ελάτε να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας ήλιο αφήνοντας την τεχνολογία της Κουνταλίνι Γιόγκα να μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι προς το φως αφυπνίζοντας μέσα μας το θάρρος, την καλοσύνη, την συμπόνια, τον ενθουσιασμό και την δύναμη της θέλησης. Στην κρίση που βιώνουμε καθημερινά μέσα μας αλλά και στο περιβάλλον μας μπορούμε νιώσουμε απελευθερωμένοι από τα καταπιεσμένα συναισθήματα, την αρνητικότητα και το στρες αν αποκτήσουμε σύνδεση με την αστείρευτη πηγή της προσωπικής μας δύναμης. Ας επιτρέψουμε στον πνευματικό πολεμιστή που όλοι κρύβουμε εντός μας να μας δείξει τον δρόμο!!!

« Αυτή είναι η δύναμη του τρίτου σου τσάκρα, σου δίνει άμεσα την εμπειρία του άπειρου εαυτού σου.» Γιόγκι Μπάτζαν.

 

ΓΕΝΙΚΑ

Η Kundalini Yoga - όπως διδάχθηκε από τον Yogi Bhajan - αποτελείται από ενεργητικές και παθητικές κρίγιας (ασκήσεις εξαγνισμού) που βασίζονται στις άσανες, πραναγιάμα (τεχνικές αναπνοής και συγκέντρωσης), μάντρα και διαλογισμούς, και οι οποίες ασκούν επίδραση σε ολόκληρο το σύστημα νου-σώματος-ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος, των αδένων, των τσάκρας και άλλων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σάββατο 13 Μαΐου: 17.00-20.00

KΟΣΤΟΣ

20 ευρώ +ΦΠΑ

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το 2130383611 ή στείλτε email στο center@athensyoga.gr με τον τίτλο του σεμιναρίου, τον αριθμό θέσεων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.